jueves, 25 de septiembre de 2008

Hipermèdia

Hipermèdia: Multimèdia + Interactivitat
Multimèdia: és la combinació de text, imatge, video, audio (recursos media).
Interactivitat: és la capacitat per respondre a les ordres dels usuaris.



Tasques a realitzar al bloc

Les entrades han de referir-se, entre d'altres, als aspectes següents:

1. Exercicis de tipus pràctic realitzats a l'aula
2. Resums, comentaris o ampliació dels continguts del temari
3. Resenyes i comentaris sobre espais i recursos web
4. Presentació de notícies d'actualitat referides a les TIC
5. Reflexions sobre el propi procés d'aprenentatge

El primer dia

Abans de començar a anotar les meves primeres impressions sobre l'assignatura, m'agradaria presentar-me. Em dic Marc. Soc un noi de 20 anys que viu a Santa Maria de Palautordera. Estic fent primer de Magisteri Especial i, de moment, ho estic gaudint moltísim!

Realment m'ha sorpres l'ubicació de l'aula d'informàtica, ja que l'entrada del pis inferior sembla ben bé que hagi de donar a l'armari de la neteja. Crec que l'equipament del qual disposem és força correcte, encara que no l'hem utilitzat. Tot i així, té bona pinta.

De l'assignatura en concret no m'han sorprès masses coses ja que, encara que no ho he dit, jo he fet un parell d'anys de Pedagogia a l'UB i jo ja he fet una assignatura similar, encara que vista la presentació d'avui, tocaré un munt de temes força desconeguts per a mi.

Vista la sessió d'avui, diria que no em queda res més per comentar. Tant sols voldria afegir que espero i desitjo aprendre un munt de coses a l'aula i compartir el màxim nombre d'experiències gratificants amb els i les companyes de classe.

Marc. Un dels especials!